Below Zero

Wat direct opvalt is het mooie design, op niks is bespaard. Daarnaast is alles zo gebouwd dat elke gebruiker met minimale computer kennis alle pagina’s volledig zelf kan maken.
Lees meer

Fish Tales bouw website

Fish Tales

Voor Fish Tales hebben we de bouw op ons mogen nemen. Door het leuke speelse design komt alles echt tot leven.
Lees meer

Restaurant Goud

Voor Restaurant Goud van Herman den Blijker hebben we de bouw op ons mogen nemen. Dankzij het mooie simpele design is dit een project waar we trots op zijn.
Lees meer

JM Tattoo

Voor JM Tattoo hebben we het design en de bouw gedaan. Daarbij lag de uitdaging om een frisse site te maken waarbij toch het “tattoo gevoel” naar voren kwam dat aansloot op de shop in Alkmaar.
Lees meer

Afbeelding website theater tour Milo Berlijn

Milo Berlijn

Voor de theater tour van Milo Berlijn (Mens Erger Je Niet) hebben wij een mooie one pager mogen maken. Hierbij springen vooral de leuke illustraties eruit.
Lees meer

Homie Pay Per Use

Voor Homie Pay Per Use hebben we de complete bouw op ons mogen nemen. Dankzij een aantal custom features hebben we iets moois neergezet.
Lees meer

Stan & Stacy

Stan & Stacy is gebouwd in Craft, hierbij lag de uitdaging o.a. in het overzetten van de content vanuit Wordpress en het simpel houden van de code structuur. Wij hebben de bouw succesvol afgerond en zijn trots op het resultaat.
Lees meer

Adthorized

Voor een buitenlandse partij hebben we de volledige huisstijl ontwikkeld, het logo, het design van de website gemaakt en de bouw gedaan. Net als de opdrachtgever zijn we trots op het resultaat.
Lees meer

Praktijk de Hoef

Voor deze leuke tandarts Praktijk de Hoef hebben we het design en de bouw op ons genomen. Het doel was om de huiskamersfeer van de praktijk ook terug te laten komen in de website, en dat is gelukt!
Lees meer