LeefMedia heeft voor ons de website gebouwd en heeft om in onze termen te spreken “De spijker op zijn kop geslagen” . We krijgen louter positieve reacties op de website en deze is dan ook verantwoordelijk voor een groot deel van ons portfolio. We kunnen dan ook zeggen dat je bij LeefMedia in goede handen bent.

Koen – Koen Timmer

Wij hebben in “Leefmedia” een duidelijke en meedenkende websitebouwer gevonden. De mogelijkheid om zelf toevoegingen en veranderingen aan te brengen is (voor ons) niet altijd helder, maar daar is Levi altijd bereid mee te helpen, of het uit handen te nemen. Hij denkt ook mee om verder te optimaliseren. We zijn erg tevreden! 

Irmgard – Praktijk de Hoef

Voor de Stichting Preventie Kindermishandeling heeft Leefmedia ons bij de bouw van de site steeds weer een zet in de goede richting gegeven. Het was moeilijk om bij dit onderwerp een goede stijl te vinden. Met de steun en het geduld van Leefmedia hebben we uiteindelijk een mooi product gekregen.

Tea – LVAK

Na al vele website-bouwers te hebben gehad, zonder het resultaat dat wij voor ogen hadden zijn wij met Levi om tafel gaan zitten.
Er werd goed naar ons geluisterd en geadviseerd waar mogelijk. Eindresultaat: een website die wij voor ogen hadden is gerealiseerd!
Alles is duidelijk en overzichtelijk en we hebben meer aanvragen dan tevoren.
Ook bij toevoegingen waar ik zelf niet uitkom kan ik op Levi bouwen. Hij adviseert waar ik het beste iets kan plaatsen en hoe iets het mooist tot zijn recht komt. Ik ga van zijn expertise uit en dat werpt zijn vruchten af.
Wij zijn zeer tevreden!

Regina – JM Tattoo

Leefmedia heeft onze website Adthorized gebouwd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. De kleurencompositie, snelheid, indeling en simpele noch overzichtelijkheid van onze dynamische website waar Leefmedia voor gezorgd heeft zijn we erg blij mee.
Naast de website heeft Leefmedia ook onze prachtige blauw/witte logo gemaakt, waar we erg trots op zijn. Qua service konden we rekenen op snelle, professionele en duidelijke communicatie. 

Martin – Adthorized

Wij hebben bij meerdere projecten naar tredenheid samengewerkt met Levi. We zetten deze samenwerking dan ook met plezier voort.

Rob – Techini